Blog van Averes

Herbouwwaarde en Inboedelwaarde 2014

U kunt nu de herbouwwaarde 2014 en inboedelwaarde 2014 bepalen via de actuele berekeningsformulieren.

Zie hiervoor de formulieren op de website Herbouw.nl.

Herbouwwaarde en Inboedelwaarde 2013

U kunt nu de herbouwwaarde 2013 en inboedelwaarde 2013 bepalen via de actuele berekeningsformulieren. Zie hiervoor de rubriek Service.

Online premieberekeningen

De website van Avéres Assurantiën is uitgebreid met diverse online premieberekeningen van diverse verzekeringen en maatschappijen. Verschillende verzekeringen kunnen direct via de website worden aangevraagd.

De berekeningen zijn beschikbaar via de rubriek Berekeningen

Vereniging van Eigenaren

Wat is een VvE (Vereniging van Eigenaren)? Hoe is een VvE opgezet? Hoe zijn besluiten en financiën geregeld? NuZakelijk.nl heeft een special voor appartementseigenaren die ingaat op diverse onderwerpen omtrent een Vereniging van Eigenaren.

meer lezen

Zorgverzekeraar kiest ziekenhuis

Veel zorgverzekeraars maken exclusieve afspraken met ziekenhuizen. Patiënten krijgen daardoor betere zorg, ondergaan minder heroperaties en betalen lagere zorgpremies. Dat blijkt uit een enquête onder negen Nederlandse zorgverzekeraars.

'Problemen door ontbreken reisverzekering'

De ANWB raadt mensen die naar het buitenland gaan aan om een reisverzekering af te sluiten. De organisatie krijgt dagelijks te maken met reizigers die ondanks hun ziektekostenverzekering toch tegen hoge kosten aanlopen.

Rechter: WGA-premie is aftrekpost

Alle werknemers mogen de wga-premie op hun belastingaangifte aftrekken. Dat blijkt uit een uitspraak van de rechtbank Haarlem in een rechtszaak over de werkhervattingregeling gedeeltelijk arbeidsgeschikten (wga). Gemiddeld beslaat de aftrekpost tussen de € 90 en € 630.

Kabinet: stop op sparen prepensioen

Werknemers geboren na 1 januari 1950 kunnen hun vroegpensioen wel vergeten. Dat is het gevolg van een strikte uitleg die het kabinet geeft aan de belastingregels. Dat maakt individueel bijsparen bij het pensioenfonds, om voor het 65ste jaar te kunnen stoppen met werken, onmogelijk.

Autoverzekering

Premieberekening / aanvraag